Elérhetőségek

1119 Budapest Andor u. 52.
Rendelőnk címe

H-CS: 8.00–20.00 P: 8.00–18.00 SZ: 10.00–12.00
Nyitva tartás

+36 30 352 2724
Az első konzultáció Ingyenes

mosoly@budifogszabalyozas.hu
Az első konzultáció Ingyenes

Rólunk
Specialitásunk
a fogszabályozás

A mosoly, melyet küldesz, visszatér hozzád.

Specialitásunk
a fogszabályozás

Rendelőnk célja a tökéletesen sorba rendezett fogak és a megnyerő mosoly elérése bárki számára, aki ellátogat hozzánk. Gyerek pácienseinknél pedig különféle funkciós készülékekkel az állcsontok növekedésének megfelelő irányba „terelgetését”szeretnénk elérni. Ehhez biztosítunk gyermekbarát környezetet és harmonikus, vidám, letisztult légkört felnőtt pácienseinknek.

Dr. Szabó Lilla
Fogszabályozó Szakorvos

Dr. Szabó Lilla - Fogszabályozó SzakorvosDr. Szabó Lilla fogszabályozó szakorvos vagyok.

Célom, hogy pácienseim számára a lehető legmagasabb szintű ellátást biztosítsam. Mindezt barátságos, közvetlen légkörű rendelőmben.

Nyugat- Magyarországon kezdtem pályafutásom, ahol szerencsém volt a legújabb technológiákkal dolgoznom még kezdő fogorvosként is. Ismereteimet a fogszabályozás és az általános fogászat terén hazai és külföldi továbbképzéseken bővítettem.

Mivel a fogszabályozás hosszabbtávú együttműködést igényel, ezért nagyon fontos ismernem pácienseim személyiségét. Fontos elmondanom, hogy a fogszabályozás nem korfüggő. Az, hogy lehetséges-e a kezelés, a fogágy állapotától és nem a páciensek korától függ.

A Budai Fogszabályozási Központban a fogszabályozás szinte minden formája elérhető, valamint komplex kezelésre is lehetősége nyílik leendő és meglévő pácienseimnek.

Dr. Szabó Lilla - Fogszabályozó Szakorvos

Pácienseink mondták

Évek óta járok Dr.Szabó Lilla doktornőhöz fogszabályzó kezelésre, akiben egy végtelenül kedves, türelmes,emberséges és lehetetlent nem ismerő személyt ismerhettem meg.Köszönhetem neki négy fogam foghúzástól való megmentését,mert Ő vállalta a speciális esetemet, amit sok más fogorvos foghúzás nélkül nem. De amiért a leghálásabb vagyok neki az az,hogy gyermekkori rettegésemet a fogorvosi kezelésektől végtelen kedvességével és odafigyelésével teljesen megszüntette,így már boldogan megyek hozzá minden alkalommal. Azóta 6 éves és 2 éves gyermekeimet is csak hozzá viszem.

Ihaza Diána

Teljes mértékben elégedett vagyok! A fogszabályozás végeredménye egyrészt látványos és tetszetős a kiinduló állapothoz képest, másrészt már most látom, hogy így érezhetően sokkal könnyebb lesz egészségesen tartani a fogaimat. Egy percig nem gondoltam, hogy ne érte volna belevágni! Dr. Szabó Lilla szakmai profizmusával, az elérhető technológiák és eljárások teljeskörű ismertével minden kérdésemre azonnali és megnyugtató választ tudott adni.

Nagy Lóránt
Skoff Titanilla

Lillának székesfehérvári páciense vagyok. Nem véletlenül járok hozzá vidékről. Mióta Ő kezeli a fogaimat, szeretek fogorvoshoz járni. Nagyon kedves, empatikus és türelmes. Mindezek mellett remek szakember, tökéletesen és fájdalommentesen dolgozik.

Skoff Titanilla

Munkatársaink

Dr. Kocsis Xavér
Műgyökér beültetés, bölcsességfog eltávolítása fogpótlások készítése
Pete Szandra
Vezető asszisztens, dentalhigiénikus
Dr. Szabó Lilla
Fogszabályozó Szakorvos Rendelő Igazgató

A "visszahívást kérek" gomb megnyomásával tudomásul veszem az Adatkezelési Szabályzatot.

  • Kérjen időpontot, visszahívjuk

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Elérhetőségeink
Nyitvatartás

H-CS: 8 - 20 P: 8 -18 SZ: 10 - 12
Nyitvatartás

Telefonszám

+36 70 674 3634
Az első konzultáció Ingyenes

E-mail

mosoly@budaifogszabalyozas.hu
Az első konzultáció Ingyenes

Az "üzenet elküldése" gomb megnyomásával tudomásul veszem az Adatkezelési Szabályzatot.

  • Írj nekünk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.