Elérhetőségek

1119 Budapest Andor u. 52.
Rendelőnk címe

H-CS: 8.00–20.00 P: 8.00–18.00 SZ: 10.00–12.00
Nyitva tartás

+36 30 352 2724
Az első konzultáció Ingyenes

mosoly@budifogszabalyozas.hu
Az első konzultáció Ingyenes

Kezeléseink
Felnőtt
fogszabályozás

A személyre szabott, arcesztétikai szempontok figyelembevételével teljes arcprofilt és mosolyt tervezünk. Általában különféle rögzített típusú készülékekkel és ívcserékkel, fokozatosan érjük el a kívánt eredményt. Egy ilyen típusú kezelés általában 1,5- 2 évig tart.

Fogszabályozók fajtái

Felnőttkorban gyakran a legesztétikusabb megoldások elengedhetetlenek, ezért rendelőnkben elérhető a láthatatlan fogszabályozási technika is, illetve a rögzített készülékeken belül a teljes kerámia sor.

A fogszabályozó készülékeket két csoportba soroljuk:
Rögzített típusú
Kivehető típusú

Rögzített típusú, multiband készülékek:
Hagyományos típusú
Önligírozó típusú

Hagyományos készülékek

A hagyományos típusú multiband készülékeknél az un. brackettek „tappancsok” a fogmozgatáshoz szükséges ívhez nagyobb erővel gumival vagy fémmel rögzülnek.

A multiband készülékekkel úgy mozgatjuk a fogakat, hogy a fogmozgatás egyik oldalán csontlebontódás, a másik oldalon pedig csontfelépítődés történik. Rendelőnkben mindkét típus elérhető. Az, hogy fém, illetve kerámia formában, helyezzük fel, azt pácienseink döntik el.

Önligírozó készülékek

Az önligírozó rendszer működése abban rejlik, hogy az un. brackettek, „tappancsok„, amelyek segítségével a készülék a fogakhoz tapad, a fogon a fogszabályozó ívet csak „passzívan” követik, nem erős gumihúzással vannak odaszorítva.

A készülékkel így a fájdalom is sokkal enyhébb, és szélesebb fogívet érhetünk el. Az önligírozó rendszer segítségével az esetek többségében foghúzás nélkül is szép mosoly lesz a végeredmény .Az önligírozó rendszer segítségével az esetek többségében foghúzás nélkül is szép mosoly lesz a végeredmény.

Az Amerikában már szélesebb körben elterjedt, nálunk még új technológiának számító módszer az egész arcot figyelembe veszi hosszú távon is, így később az öregedés jelei is kevésbé lesznek szembetűnők.

Mennyibe kerül?

Kezeléseink ára a kezelési terv függvénye alakul. Az első ingyenes konzultáció során felmérjük a páciens állapotát és aszerint kalkuláljuk a kezelés költségét. Többféle lehetőség közül választhatnak betegeink, melyek főleg az esztétikában különböznek.

Ismerjen meg árainkat

Pácienseink mondták

Teljes mértékben elégedett vagyok! A fogszabályozás végeredménye egyrészt látványos és tetszetős a kiinduló állapothoz képest, másrészt már most látom, hogy így érezhetően sokkal könnyebb lesz egészségesen tartani a fogaimat. Egy percig nem gondoltam, hogy ne érte volna belevágni! Dr. Szabó Lilla szakmai profizmusával, az elérhető technológiák és eljárások teljeskörű ismertével minden kérdésemre azonnali és megnyugtató választ tudott adni.

Nagy Lóránt
Skoff Titanilla

Lillának székesfehérvári páciense vagyok. Nem véletlenül járok hozzá vidékről. Mióta Ő kezeli a fogaimat, szeretek fogorvoshoz járni. Nagyon kedves, empatikus és türelmes. Mindezek mellett remek szakember, tökéletesen és fájdalommentesen dolgozik.

Skoff Titanilla

Évek óta járok Dr.Szabó Lilla doktornőhöz fogszabályzó kezelésre, akiben egy végtelenül kedves, türelmes,emberséges és lehetetlent nem ismerő személyt ismerhettem meg.Köszönhetem neki négy fogam foghúzástól való megmentését,mert Ő vállalta a speciális esetemet, amit sok más fogorvos foghúzás nélkül nem. De amiért a leghálásabb vagyok neki az az,hogy gyermekkori rettegésemet a fogorvosi kezelésektől végtelen kedvességével és odafigyelésével teljesen megszüntette,így már boldogan megyek hozzá minden alkalommal. Azóta 6 éves és 2 éves gyermekeimet is csak hozzá viszem.

Ihaza Diána

A "visszahívást kérek" gomb megnyomásával tudomásul veszem az Adatkezelési Szabályzatot.

  • Kérjen időpontot, visszahívjuk

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Elérhetőségeink
Nyitvatartás

H-CS: 8 - 20 P: 8 -18 SZ: 10 - 12
Nyitvatartás

Telefonszám

+36 70 674 3634
Az első konzultáció Ingyenes

E-mail

mosoly@budaifogszabalyozas.hu
Az első konzultáció Ingyenes

Az "üzenet elküldése" gomb megnyomásával tudomásul veszem az Adatkezelési Szabályzatot.

  • Írj nekünk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.