Elérhetőségek

1119 Budapest Andor u. 52.
Rendelőnk címe

H-CS: 8.00–20.00 P: 8.00–18.00 SZ: 10.00–12.00
Nyitva tartás

+36 30 352 2724
Az első konzultáció Ingyenes

mosoly@budifogszabalyozas.hu
Az első konzultáció Ingyenes

Kezeléseink
Gyermek
fogszabályozás

A gyerekek fogszabályozó kezelése általában két fázisban történik. Az első fázisban kivehető készülékekkel állcsontokat szabályozunk, a második fázisban rögzített készülékekkel fogakat mozgatunk.

Kivehető
készülékek

A kivehető készülék közül az egyik legfontosabbak a funkciós készülékek, melyek gyerekkorban az állcsontok megfelelő irányú fejlődését segítik elő.

Ha a két állcsont között eltérés tapasztalható, például az egyik kisebb, mint a másik, akkor különféle funkciók (pl. izomfunkciók, nyelv, ajak) be, illetve kikapcsolásával érjük el a kívánt eredményt, hogy az adott állcsont növekedését serkentsük.

Ezt a módszert azért alkalmazzuk, mert nagyon hatékony és rendkívül látványos eredményt érünk el vele.

Gyermekkorban az állcsontok még növekedésben vannak. Az úgynevezett „növekedési kiugrást” igyekszünk „elcsípni”. Ez az időszak minden gyereknél máskor van (amikor hirtelen, egy nyár alatt megnyúlnak a gyerekek). Éppen ezért, még a „kiugrás” előtt kell, hogy megkapják a gyerekek a készüléket. Lányoknál ez általában előbb, 7 és fél, a fiúknál általában 8 éves korban történik. A gyerekek rendszerint 12 éves korukig hordják, amíg az összes tejfogat le nem váltják.

Láthatatlan
fogszabályozó

Kivehető készülékekhez soroljuk az un. „láthatatlan fogszabályozót”, amely főleg a fogak döntögetésével éri el az eredményt, kisebb eltéréseknél hatékony.

Az orális szkennerrel feltérképezzük a páciensünk fogazatát. A fogazatról készített képet monitoron megjelentetjük. Ez alapján egy digitális modellt kapunk. A modell alapján megállapítjuk, hogy hány darab szín szükséges a kívánt mosoly eléréséhez.

A kivehető fogszabályozó kisebb eltérések korrigálásához ideális megoldás. Mivel ez a fajta fogszabályozó bármikor kivehető, így bizonyos szituációkban, (pl.: üzleti tárgyalás, sportolás) nem zavaró tényező. A javasolt, optimális idő a napi 16 órás viselés. A kezelés 1-1,5 évig tart.

Mennyibe kerül?

Kezeléseink ára a kezelési terv függvénye alakul. Az első ingyenes konzultáció során felmérjük a páciens állapotát és aszerint kalkuláljuk a kezelés költségét. Többféle lehetőség közül választhatnak betegeink, melyek főleg az esztétikában különböznek.

Ismerjen meg árainkat

Pácienseink mondták

Teljes mértékben elégedett vagyok! A fogszabályozás végeredménye egyrészt látványos és tetszetős a kiinduló állapothoz képest, másrészt már most látom, hogy így érezhetően sokkal könnyebb lesz egészségesen tartani a fogaimat. Egy percig nem gondoltam, hogy ne érte volna belevágni! Dr. Szabó Lilla szakmai profizmusával, az elérhető technológiák és eljárások teljeskörű ismertével minden kérdésemre azonnali és megnyugtató választ tudott adni.

Nagy Lóránt
Skoff Titanilla

Lillának székesfehérvári páciense vagyok. Nem véletlenül járok hozzá vidékről. Mióta Ő kezeli a fogaimat, szeretek fogorvoshoz járni. Nagyon kedves, empatikus és türelmes. Mindezek mellett remek szakember, tökéletesen és fájdalommentesen dolgozik.

Skoff Titanilla

Évek óta járok Dr.Szabó Lilla doktornőhöz fogszabályzó kezelésre, akiben egy végtelenül kedves, türelmes,emberséges és lehetetlent nem ismerő személyt ismerhettem meg.Köszönhetem neki négy fogam foghúzástól való megmentését,mert Ő vállalta a speciális esetemet, amit sok más fogorvos foghúzás nélkül nem. De amiért a leghálásabb vagyok neki az az,hogy gyermekkori rettegésemet a fogorvosi kezelésektől végtelen kedvességével és odafigyelésével teljesen megszüntette,így már boldogan megyek hozzá minden alkalommal. Azóta 6 éves és 2 éves gyermekeimet is csak hozzá viszem.

Ihaza Diána

A "visszahívást kérek" gomb megnyomásával tudomásul veszem az Adatkezelési Szabályzatot.

  • Kérjen időpontot, visszahívjuk

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Elérhetőségeink
Nyitvatartás

H-CS: 8 - 20 P: 8 -18 SZ: 10 - 12
Nyitvatartás

Telefonszám

+36 70 674 3634
Az első konzultáció Ingyenes

E-mail

mosoly@budaifogszabalyozas.hu
Az első konzultáció Ingyenes

Az "üzenet elküldése" gomb megnyomásával tudomásul veszem az Adatkezelési Szabályzatot.

  • Írj nekünk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.